Maartens’ gebakken appeltjes

005
Toen ik net begon met zetmeelvrij eten, maakte ik weleens gebakken appeltjes als toetje. Het recept komt uit het boek van Elaine Gotschall. Het is heel simpel; je snijdt een appel in schijfjes en bakt ze in kokosolie of roomboter en serveert ze met een beetje kaneel en honing. Of ahornsiroop, zoals de oudste van mijn partner dat graag heeft.
Hij maakt ze tegenwoordig zelf. Vanavond nog. Ik moest foto’s maken en ze posten. Om te laten zien aan iedereen hoe makkelijk het is om ze maken en hoe lekker het eruit ziet, zei hij… O, nog een tip van de kok van vanavond: neem niet te zachte appeltjes, want dat wordt niks. Een Granny Smith is prima, of een Goudrenet.

007

008

Live action picture:

009

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s