Snelle fudge.

IMG_0370[1]
Voor deze fudge heb je maar vier ingrediënten nodig:
4 volle eetlepels kokosolie
4 volle eetlepels notenboter, ik heb zelf amandelboter (of amandelpasta) gebruikt
4 eetlepels cacao
4 eetlepels honing

Smelt de kokosolie. Doe deze samen met de andere ingrediënten in een blender en blend kort. Doe het dikke mengsel in een met bakpapier bekleed vierkant en ondiep schaaltje (15 bij 15) en druk het goed aan met de achterkant van een lepel.
Zet de schaal minimaal een half uur in de koelkast.

Haal de fudge als deze hard geworden is uit de schaal en snij er blokjes van met een scherp mes. De fudge smelt snel dus bewaar het in de koelkast.

Ik heb deze keer vrij platte fudgies gemaakt omdat ik niet genoeg notenboter in huis had en dus alle hoeveelheden heb moeten halveren. Dat heb ik goedgemaakt door de fudge een beetje op te leuken. Ik heb 1 dessertlepeltje vanille-essence aan het fudge-mengsel toegevoeg en de bovenkant gepimpt met gedroogde cranberries en geschaafde amandelen.
Mmmm. Te lekker.

Meer lekkers maken?
speculaastaart: https://almondfigtree.wordpress.com/2014/11/26/gevulde-speculaastaart/

IMG_0374[1]

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s