What’s for dinner tonight?

20160922_181927

zalmpjes voordat ze de oven in gaan…

We eten zalm vanavond. Maar niet zomaar zalm. Nee, een zalmpje met pesto en snacktomaatjes, op een bedje van courgette én een zalmpje met  een krokante korst van amandelmeel, Parmezaanse kaas, koriander, peper en zout met groene asperges. Lekker olijfolie eroverheen sprenkelen en in de oven gooien. Ongeveer 20 minuutjes in de oven op 185 graden (heteluchtoven).
Het (culinaire) leven kan zo mooi en simpel zijn…. Santé!

(Zalmrecepten en meer op onze facebook pagina!)

Liefs Almond&Figtree.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s