4. Leer meer: filmpjes

Filmpjes (You Tube):

-1-
Legendarische documentaire over de Australische Joe Cross, die vanwege zijn auto-immuunziekte besluit   een 60-daagse sapvastkuur te doen, en dat terwijl hij on the road reizend door de VS trekt.

 

-2-
Dit is een filmpje van Kyle Mecca, die hier al 4,5 jaar Bechterew heeft. Hij legt het een en ander uit over de ziekte en vertelt hoe hij is geholpen met een zetmeelvrij dieet. Later is hij appelazijn gaan inzetten tegen de symptomen van Bechterew, een methode waarover ik steeds meer positieve berichten krijg. Doe er je voordeel mee! 

-3-
De video hieronder gaat over de bekende combinatie van water, koudgeslingerde of ‘rauwe’ honing en biologische appelazijn. Een drankje dat zeer goed helpt tegen artritispijn. Je moet het echter wel dagelijks gebruiken.

 

-4-
Steven Morgan heeft Bechterew en vertelt hier over zijn zoektocht naar de voor hem werkende – maar wel zeer sobere – versie van het zetmeelarme dieet. Hij beperkt zich tot 60% (goede) vetten, 20% proteine en 20% koolhydraten. Ik hanteer zelf een wat minder strikte versie van het dieet en eet veel gevarieerder. Aan de andere kant zegt hij in het filmpje dat hij zonder problemen witte rijst kan eten. Dat doe ik dan weer niet. Steven heeft ook nog een website: http://www.recoveryfromas.com

https://www.youtube.com/embed/qvgjJTLrM3M

 

-5-
In dit volgende filmpje op youtube legt Professor Ebringer iets uit over de relatie tussen de Klebsiella-bacterie en het ontstaan van Bechterew / Spondyloartritis:

 

 

-6-
De schrijfster Carol Sinclair over IBS, Bechterew en haar boek:

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s