Boek.

‘When life gives you lemons, make lemonade!’ Wat doe je als je moet worstelen met auto-immuunproblematiek? Je neemt de regie over je lichaam terug en versterkt je gezondheid met echt eten! Echt eten is de sleutel tot herstel.

Vanaf vandaag (1 mei 2018) is  ‘Empowered by real food‘ uit. Dit boek vol recepten voor meer gezondheid is een project van mijn vriendin Andrea Wyckoff en mij en nog een hele hoop andere auto-immuunwarriors. Ons nieuwe kookboek bevat recepten voor lekker en voedzaam eten & de persoonlijke verhalen over herstel van gezondheid- en wellness professionals, ondernemers in de Paleo wereld, gezondheidscoaches, een natuurgeneeskundig arts en real food bloggers zoals ik.

Het boek bevat Paleo recepten, AIP recepten, vegan recepten en SCD/GAPS recepten. Met interviews, tips voor een gezonder en fijn  leven en prachtige foto’s.

31431476_10155664975928031_833974186928955260_n

 

Gaat dat zien! Verkrijgbaar als E-book via https://empoweredbyrealfood.com/

‘Read about the individual health crises most of us faced, and how we overcame our health challenges + autoimmune diseases through a real food healing diet, alternative therapies, and a natural approach!’

 

Hier is alvast een voorproefje met het recept voor Brusselse wafels van amandelmeel.

Brusselse wafels van amandelmeel

Voor ongeveer 6-8 wafels, afhankelijk van de grootte van je wafelijzer.
bereidingstijd: 20 minuten.

nodig:
3 eieren
2 eetlepels honing
1 theelepel vanille extract
1 theelepel citroensap of appelazijn
1,5 cup fijn gemalen amandelmeel
1/4 theelepel zout
1/2 theelepel baking soda
4-8 eetlepels kokosmelk of amandelmelk (of andere melk) of water
een beetje kokosolie om de grillplaten mee in te smeren

Doe het wafelijzer aan.

Mix de eieren, vanille, honing, azijn/citroensap, zout en de baking soda.
Schep dan het meel door het mengsel. Roer. Voeg elke keer 1 eetlepel melk toe totdat je beslag de gewenste dikte heeft. Beslag voor wafels moet wat dikker zijn dan beslag voor pannenkoeken.

Schep een beetje beslag in de wafelmaker. Laat de wafels goudbruin worden. Haal ze eruit en maak nieuwe.

Lekker met ahornsiroop en verse bessen, aardbeien of frambozen.

20170914_143356

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s